Advies over de organisatiecockpit | Organisatieadvies
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Wanneer u ondersteuning wilt bij het ontwerp of een werkende implementatie van De Organisatiecockpit, of van performance management, binnen uw organisatie dan kunt u prima terecht bij Leo Kerklaan. Hij is associate partner van het onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Passionned Group dat bedrijfskundige expertise levert, niet alleen in de vorm van training en opleiding, maar ook als organisatieadvies.

Jarenlange ervaring met organisatieadvies

Leo Kerklaan heeft jarenlange ervaring als organisatieadviseur en is gepokt en gemazeld in performance management. Zijn adviezen richten zich op aantoonbare prestatieverbetering. Zijn methode staat bekend als “Organisatiecockpit”, een concept dat de laatste 20 jaar veelvuldig is toegepast en zich al heeft bewezen in tal van organisaties.

Beter presteren is actueler dan ooit

Advies

Zijn adviesopdrachten hebben altijd betrekking op beter presteren. Betere implementatie van performance management is actueler dan ooit. Non profit organisaties moeten met minder budget evenveel of meer doen. Profit organisaties moeten hun business model en strategie aanpassen om de concurrentie voor te blijven.

Met welke bedrijfskundige adviezen helpt Leo Kerklaan ook u?

+ Strategie-ontwikkeling

+ Performance Management

  • Diagnose stellen
  • Operationele informatieplanning
  • Kwaliteitsmanagement op basisscholen (De Onderwijscockpit)
  • Incompany trainingen

+ Implementatie

De advieswerkzaamheden worden door Leo Kerklaan of zijn collega’s uitgevoerd. Leo Kerklaan is zowel directeur van de Franeker Management Academie als associate partner van Passionned Group.

Open trainingen

Klik hier voor overzicht van de open trainingen die Leo Kerklaan voor u kan verzorgen en worden aangeboden via de Passionned Academy.

Uw adviesaanvraag indienen

Bent u geïnteresseerd in onze adviezen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Leo Kerklaan en laat ons weten welke uitdagingen u ziet.

neem vrijblijvend contact op

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met advies over de organisatiecockpit (organisatieadvies) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Leo Kerklaan, Associate Partner Passionned Group & auteur, docent en adviseur

mr. LEO KERKLAAN

Associate Partner Passionned Group & auteur, docent en adviseur

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
95
Trainingen & workshops
96
Deelnemers opgeleid
97
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
98
Kantoren
3
Jaar ervaring
14